Într-un cadru mirific, pe Valea Buzăului, strecurat printre munţi, chiar pe drumul spre Brasov, se află locul unde ai tot ce ţi-ai dorit prin servicii de calitate, ospitalitate, confort şi o bucătărie aleasă. Este locul tău, fie că iubeşti mişcarea sau doar natura, este colţul tău de relaxare.

Complexul hotelier Ciuta *** este creat pentru a oferi condiţii de excepţie de antrenament şi refacere nu numai pentru clienţii care iubesc mişcarea dar şi pentru sportivii de performanţă.

Trebuie remarcat faptul că fiecare client are aici tot ce-şi poate dori: piscină, jacuzzi, sală de jocuri, sală de forţă şi antrenament, sală de masaj, sală de conferinţe, terasă, terenuri cu iarbă, parcare, parc de joacă pentru copii.

Pentru dumneavoastră vă stau la dispoziţie 5 apartamente, 20 camere single şi 6 camere duble, confortul de care beneficiaţi este la el acasă, iar facilităţile de care beneficiaţi sunt de 3 stele.

Hotelul vă oferă condiţii excelente şi pentru întruniri şi şedinţe de afaceri în sala de conferinţe cu 110 locuri, dotată cu videoproiector şi toate cele necesare pentru întâlnirile cu partenerii dumneavoastră.

Afară în aer liber terasele vaste şi aerul curat de munte sunt o ofertă greu de refuzat. Şi copii au unde să se distreze în parcul de joacă special amenajat pentru ei.

Confortul este pe deplin întregit de savoarea bucătăriei din interiorul hotelului. În sala mare a restaurantului bucatele alese şi meniul bogat fac deliciul orcărui gurmand.

Nu în ultimul rând complexul Ciuta *** este locul de unde puteţi începe excursii tentante, împrejurimile complexului sunt numai bune pentru drumeţii, iar câteva obiective turistice de renume sunt la mică distanţă: Vulcanii Noroioşi, tabăra de sculptură Măgura şi mănăstirea Ciolanu, staţiunea Sărata Monteoru, dar şi superba zonă de lângă barajul Siriu .